Diensten

Complete badkamers
Voor de verbouwing van u complete badkamer, kunt u bij ons terecht. Voor zowel standaard als luxe badkamers, inclusief het verzorgen van de tegels, sanitair, accessoires. In samenwerking met erkende installateurs, verzorgen wij al u wensen. Het grote voordeel is één aanspreekpunt!

Tegelwerken
Wij verzorgen allerlei tegelwerken, voor zowel keukens, vloeren, badkamers en herstelwerkzaamheden. Wij werken met hoogwaardige producten: Shonöx, Eurocoll, Schutler,Sika.

Metselwerken
Wij verzorgen alle soorten lijm en metselwerken. Binnenmuren van onder andere, kalkzandsteen, ytong, gips, baksteen. Buitenwerkzaamheden onder andere: tuinmuren, garages, aanbouw tot een compleet woonhuis.

Voegwerkzaamheden
Voor het maken en herstellen van diverse soorten voegwerken, zowel binnen als buiten.

Kitwerken
Ook voor diverse kitwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres, voor zowel binnen als buiten. Wij werken met hoogwaardige producten: Shonöx, Den Braven, Sika, Aquaplan.

Timmerwerkzaamheden
Alles op het gebied van timmerwerkzaamheden, voor het aftimmerwerk, tot complete kozijnen.

Stukadoors-, schilder-, elektra-, glas- en loodgieters werkzaamheden
Voor al deze werkzaamheden maken wij gebruik van erkende en gecertificeerde bedrijven. Wij werken al sinds ons bestaan met dezelfde bedrijven, waardoor wij en u precies weten waar we aan toe zijn.